vrijdag 6 januari 2012

Stage Online Marketing bij Inholland


STAGE Online Marketing

Voor Inholland Communicatie zijn wij op zoek naar versterking van ons online team. Hogeschool Inholland ontplooit vele digitale initiatieven. Ter ondersteuning zoeken wij een stagiair(e).

Profiel

Je bent een enthousiaste en actieve online gebruiker. Je hebt kennis van websites, Google, Social Media (bv; YouTube / WordPress / Hyves / Facebook / Twitter) en wilt hierin graag meer ervaring in opdoen. Je bent creatief, hebt goede organisatorische eigenschappen en kunt zelfstandig werken. Idealiter heb je reeds ervaring met het bouwen en beheren van een website, een contentmanagementsysteem (CMS) en het programma Photoshop.

Werkzaamheden

De stageopdracht bestaat uit een combinatie van online projecten en webredactiewerkzaamheden. Je draagt zorg voor onderdelen van de Inhollandwebsite(s).
Op online gebied hebben wij vele projecten lopen, waaronder: mediacampagnes, Google Adwordscampagnes, Search Engine Optimalisatie (SEO), Social Media, online reputatiemanagement (ORM) en E-mailmarketing. In deze projecten speel jij een rol en/of neem je het initiatief.
Wij staan open voor eigen projecten en verwachten dan ook een proactieve benadering van de stagiair(e) met eigen ideeën. E-mail een korte motivatie en je cv naar het onderstaande e-mailadres.
Duur stage:4 á 5 maanden
Ingangsdatum stage:vanaf februari 2012 (eventueel kun je eerder beginnen)
Stagevergoeding:in overleg
StandplaatsHoofddorp

Meer informatie:Jurgen ten Brummeler, Online Marketeer, mobiel 06-12651969
E-mailadres:webredactie@inholland.nl


Ook kunnen wij op zoek gaan naar die ene specifieke stage plaats voor jou! Wij noemen dit:

Specific Search By Sterrenstages

Interesse? KLIK HIER  
Op basis van jouw wensen zoals opleiding, soort stageplaats, periode, waar, branche gaan wij op zoek naar die ene stage plaats voor jou! 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten