vrijdag 23 maart 2012

Stage Journalistiek Communicatie op Aruba


Company profile:
Wij zijn een jong en dynamisch team die als geen ander weet hoe moeilijk het is om zelfstandig een stage te vinden in het buitenland. Stages - Aruba beschikt over een uitgebreid bestand met gerenommeerde bedrijven.

We zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van stages voor hbo- en wo-studenten.  
Als stagebureau verzorgen wij meeloopstages, projectstages maar ook afstudeerstages op Aruba voor de meest uiteenlopende opleidingen. 

Door intensieve samenwerking met buitenlandse partners als Sterrenstages kunnen wij top stages aanbieden voor een betaalbare prijs.

Wij zoeken voor jou de perfecte invulling voor een unieke ervaring in het buitenland. Naast je stage op Aruba helpen wij je met het invullen van alle randvoorwaarden die nodig zijn om aan je stage buitenland te kunnen beginnen.

Jouw stageplaats:
Wij zoeken een journalistieke stagiair die als volwaardig medewerker wil meelopen op de redactie van een middelgroot bedrijf. De student verzamelt content, schrijft stukken, heeft overleg met radio- en tv-redacties, evenementenorganisaties en verenigingsfunctionarissen, denkt mee over de strategie, neemt deel aan brainstorm sessies en ondersteunt bij alle mogelijke werkzaamheden.

voor meer informatie en solliciteren klik je HIER



Ook kunnen wij op zoek gaan naar die ene specifieke stage plaats voor jou! 
Wij noemen dit: 

Specific Search By Sterrenstages

Op basis van jouw wensen zoals opleiding, soort stageplaats, periode, waar, branche gaan wij op zoek naar die ene stage plaats voor jou! 
Interesse? KLIK HIER 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten