woensdag 21 maart 2012

SterrenStages | Klantgerichte stagiaire gezocht bij dynamisch reisbureau van Helden Travel in Hilversum

Company profile:
Met meer dan 25 jaar know-how zijn wij een fenomeen op het gebied van reizen. Wij verstaan de kunst van het organiseren voor ieder budget! Daarnaast ontvangt u altijd vrijblijvend persoonlijk advies, bij u thuis of op kantoor, om uw droomreis, korte vakantie of zakenreis perfect te laten verlopen!
Referenties Inmiddels hebben wij al voor vele bedrijven een onvergetelijke vakantiereis of incentive georganiseerd.
Perfectie, elegantie, discretie en inspiratie zorgen ervoor dat u ver weg of dichtbij van een ongestoorde tijd kunt genieten. Door klasse, interesse in mensen, toegewijde service en continue bereikbaarheid groeide Van Helden Travel uit tot wat het nu is: de absolute specialist in luxe op maat gemaakte topreizen. Wij hebben overal locale agenten en contacten, die onze oren en ogen ter plaatse vormen. Voor u vertrekt reist Anne-Marie desnoods zelf naar de locatie voor een laatste check, waar ook ter wereld. Perfectie is onze tweede natuur.

Jouw stageplaats:
Wij van Van Helden Travel zijn een dynamisch bedrijf en zijn een onafhankelijk reisbureau. Topkwaliteit leveren aan onze klanten en een goede werksfeer onder de medewerkers zijn daarbij onze belangrijkste doelen.
Van Helden Travel is dé specialist op het gebied van luxe en exclusieve reizen. Wij organiseren maatwerkreizen voor individuele, groepen en incentives.

Wij zijn op zoek naar een kwalitatief en gemotiveerde fulltime stagiaire met gevoel voor service en dienstverlening voor ons kantoor in Hilversum. Ben jij flexibel, spontaan en klaar voor de uitdaging? Neem dan contact met ons op.

Taken:Alle voorkomende (administratieve) werkzaamheden als:
  • Archiveren van landen/toeristische informatie
  • Beantwoorden van inkomend telefoonverkeer
  • Ontvangen van bezoekers
  • Opstellen van offertes
  • Controleren van gemaakte reserveringen en klaarmaken reisbescheiden 
Hoewel het een functie op een reisbureau betreft telt de kennis en het omgaan met Microsoft Office Programma's zwaarder dan topografische kennis.

Periode is bespreekbaar. Stage is het gehele jaar beschikbaar

voor meer informatie over en solliciteren naar deze stageplek klik je hier




Geen opmerkingen:

Een reactie posten