zondag 6 mei 2012

Stageplekken voor grafische studenten op Aruba


Company profile:
Wij zijn een jong en dynamisch team die als geen ander weet hoe moeilijk het is om zelfstandig een stage te vinden in het buitenland. Stages - Aruba beschikt over een uitgebreid bestand met gerenommeerde bedrijven.

We zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van stages voor hbo- en wo-studenten.  
Als stagebureau verzorgen wij meeloopstages, projectstages maar ook afstudeerstages op Aruba voor de meest uiteenlopende opleidingen. 

Door intensieve samenwerking met buitenlandse partners als Sterrenstages kunnen wij top stages aanbieden voor een betaalbare prijs.

Wij zoeken voor jou de perfecte invulling voor een unieke ervaring in het buitenland. Naast je stage op Aruba helpen wij je met het invullen van alle randvoorwaarden die nodig zijn om aan je stage buitenland te kunnen beginnen.

Jouw stage:
Grafische studenten
Wij zoeken een student met een grafische opleiding, Communicatie/media en entertainment met affiniteit met genoemde werkzaamheden. De stagiaire dient zelfstandig te kunnen werken en voelt zich prettig in een klein team waarin een informele werksfeer hangt, maar wel een behoorlijk verantwoordelijkheidsgevoel verwacht wordt. Kandidaten dienen te beschikken over behoorlijke vaardigheden op het gebied van ontwerp- en opmaakprogramma’s. De leeftijd van de stagiaire is bij voorkeur 19 jaar of ouder. De stagiaires krijgen middels een meeloopstage een goede blik op de wereld van conceptontwikkeling, reclame en promotie.

Wil jij de perfecte stage op Aruba? Grijp nu je kans en bezorg jezelf een onvergetelijke tijd! 

Voor meer informatie en solliciteren op deze prachtstage klik je HIER 



Ook kunnen wij op zoek gaan naar die ene specifieke stage plaats voor jou! 
Wij noemen dit: 

Specific Search By Sterrenstages 

Interesse? KLIK HIER

Op basis van jouw wensen zoals opleiding, soort stageplaats, periode, waar, branche gaan wij op zoek naar die ene stage plaats voor jou! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten