woensdag 2 mei 2012

Stagiaire bij afdeling actie bij War Child in Amsterdam

Bedrijfsprofiel:

Het imago dat War Child extern uitdraagt, is een blauwdruk van het werk op het hoofdkantoor: het is dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op resultaten tegen lage kosten. Het kantoor is gevestigd in de sfeervolle Oranjekerk in de Amsterdamse Pijp.
Op het hoofdkantoor van War Child werken zo’n 62 betaalde krachten en rond de
6 stagiaires en 10 vaste kantoorvrijwilligers. Daarnaast zijn er in de verschillende regio’s nog zo’n 50 vrijwillige voorlichters werkzaam. Stagiaires en vrijwilligers vervullen een belangrijke rol bij War Child.

Stage omschrijving:

Als stagiair(e) Acties ben je werkzaam op de afdeling Marketing, Communicatie & Fondsenwerving. Deze afdeling bestaat uit 20 gedreven marketing en communicatie professionals en is verantwoordelijk voor 65% van de totale inkomsten van War Child, alle communicatie- en voorlichtingsactiviteiten in Nederland en de reputatie van de organisatie, zowel nationaal als in de 12 landen waar War Child actief is. De afdeling bestaat uit twee operationele units: Specialisten en Doelgroepen; en een staf unit: Corporate Communicatie..  

Je taken

•    Het onderhouden van contacten met en adviseren van organisatoren van acties die door o.a. particulieren, scholen en verenigingen worden georganiseerd. Hieronder valt ook het verstrekken van middelen en informatie aan deze organisatoren, schriftelijk, mondeling of persoonlijk met een afspraak;
•    Het signaleren van acties die voor War Child extra interessant kunnen zijn en het pro actief hierop inspelen (ideeĆ«n aandragen);
•    Het aanwezig zijn bij bepaalde acties om War Child te vertegenwoordigen of activiteiten te coƶrdineren;
•    Het administratief verwerken en structureren van informatie.

Aanvang stage: juli/Augustus


Voor meer informatie en solliciteren klik je HIER 



Ook kunnen wij op zoek gaan naar die ene specifieke stage plaats voor jou! 
Wij noemen dit: 

Specific Search By Sterrenstages

Op basis van jouw wensen zoals opleiding, soort stageplaats, periode, waar, branche gaan wij op zoek naar die ene stage plaats voor jou! 
Interesse? KLIK HIER


Geen opmerkingen:

Een reactie posten