woensdag 21 november 2012

Stage plaats relatiebeheer bij Warchild/radio 538

Bedrijfsprofiel:

War Child International is a family of independent humanitarian organisations which work together to help children and young people affected by armed conflict. We seek to complement the work of each of our organisations in a way that maximizes our collective efforts for the benefit of children and young people.
War Child International exists to create the conditions that will fulfill the protection, development and survival rights for children and young people who are living with or recovering from the effects of armed conflict.
War Child works in many different conflict areas around the world, helping hundreds of thousands of children every year
Working for War Child can mean working in 'the field', as a paid employee in our head office, as a volunteer or as an intern. But any way you choose, working for War Child means working on a better life for children in war affected areas.
Het imago dat War Child extern uitdraagt, is een blauwdruk van het werk op het hoofdkantoor: het is dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op resultaten tegen lage kosten. Het kantoor is gevestigd in de sfeervolle Oranjekerk in de Amsterdamse Pijp.
Op het hoofdkantoor van War Child werken zo’n 62 betaalde krachten en rond de
6 stagiaires en 10 vaste kantoorvrijwilligers. Daarnaast zijn er in de verschillende regio’s nog zo’n 50 vrijwillige voorlichters werkzaam. Stagiaires en vrijwilligers vervullen een belangrijke rol bij War Child.
Stage omschrijving:

Als stagiair(e) Relatiebeheer draag je zorg voor de tijdige, correcte en volledige verwerking van relatie- en financiƫle gegevens. De focus van de stage ligt, naast het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden, specifiek op ondersteuning van het 538 voor War Child evenement en de doelgroep Kids & Scholen.
De stagiair(e) Relatiebeheer valt onder de afdeling Relatiebeheer binnen Marketing en Fondsenwerving. Deze afdeling voert een effectieve administratie van de relaties van War Child en in het bijzonder van de donateurs en actievoerders. De afdeling fungeert als aanspreekpunt voor donateurs en verstrekt informatie aan belangstellenden. De focus van de stage ligt, naast het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden, specifiek op ondersteuning van het 538 voor War Child evenement en de doelgroep Kids & Scholen. Duur van stage is 5 tot 6 maanden.

De taken:

• Correcte, tijdige en volledige invoer van relatiegegevens, zowel in bulk als individueel
• Beheer van de relatiegegevens, waaronder verbetering, aanvulling, ontdubbeling
• Opschonen van relatiegegevens, waaronder het aanvullen van de gegevens, het herstellen van inconsistenties, het controleren van de relatiegegevens
• Bevestigen van wijziging, aan- of afmelding
• Neemt werk van directe collega’s over, bij verlof, verzuim of grote drukte
• Draagt bij aan grote acties en evenementen

Je wordt verzocht om voor 7 januari 2013 te reageren! 

Voor meer informatie en solliciteren klik je hier