woensdag 11 december 2013

Sterren Stages | Receptie stage in een hip boutique hotel in Amsterdam

Bedrijfsprofiel:
Amstel Hospitality Group is een nieuwe organisatie en staat voor service op hoog niveau aangekleed in klassieke stijl met moderne opvallende elementen. Een hospitality vorm gericht op wederkerende gasten, niet alleen bedacht vanuit de ligging of uitstraling, maar vooral ook vanuit de persoonlijke benadering en herkenning. Onderscheidend in de hotelwereld, met als doel om de verwachtingen van de gast telkens weer te overtreffen. De Amstel Hospitality Group is Authentiek, Inspirerend en Sympathiek van Karakter. Een warm welkom!


  

Stage omschrijving:
Dit sinds februari 2013 geopende luxe boutique hotel in het centrum van Amsterdam heeft een warme, frisse en authentieke uitstraling. Het hotel zal zich in de markt zetten door middel van haar bijzondere/ creatieve inrichting, unieke locatie, ambachtelijke/luxe producten en zeer hoge kwaliteit service niveau, met als doel een geweldige ervaring te creĆ«ren voor de gast en keer op keer de verwachting te overtreffen.
Het betreft een operationele stage welke aangepast wordt aan jouw opleiding en niveau

Voor meer informatie en solliciteren ( gratis CV check) klik je HIER


Ook kunnen wij op zoek gaan naar die ene specifieke stage plaats voor jou! 
Wij noemen dit: 

Specific Search By Sterrenstages

Op basis van jouw wensen zoals opleiding, soort stageplaats, periode, waar, branche gaan wij op zoek naar die ene stage plaats voor jou! 
Interesse? KLIK HIER 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten