dinsdag 10 december 2013

Vele stage mogelijkheden op de Canarische Eilanden

Canarische Eilanden:

Begunstigd door het klimaat van de eeuwige lente, voorzien van alle gemakken en met de veiligheid van een Europese bestemming, liggen de Canarische Eilanden op jouw te wachten, met... elk eiland, z’n eigen tien niet te missen plekken.

El Hierro, La Palma, La Gomera, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote: zeven indrukwekkende eilanden van vulkanische oorsprong besprenkeld met spectaculaire stranden. Laat je betoveren door de Canarische Eilanden, door hun vriendelijke bewoners, door hun veelsoortige en oorspronkelijke dorpjes en tradities. Een geheel dat, samen met een ruim aanbod aan ontspanning, vermak en eersteklas accommodatie, jouw stage  een onvergetelijke belevenis zal maken 




 http://www.sterrenstages.nl  http://www.sterrenstages.nl
  Bedrijfsnaam
    Bedrijfsnaam Sterrenstages
  

Maar het amusement houdt hier niet op want zodra de avond valt, gaan voor jou de poorten van het nachtleven op de Canarische Eilanden open: coole bars ,casino's waar je je geluk kunt proberen, jazzclubs, swingende clubs en discotheken. Mooie suggestie voor die dagen vrij!
De Canarische eilanden bieden vaak meer dan de Balaeren!

Hieronder vind je van diverse hotels diverse interessante stageplaatsen> Sommige zijn reeds per direct te beginnen. Anderen zijn in overleg.
De meeste stageplaatsen hebben als belangrijke eis medium Spaans. Voor een aantal is basic Spaans voldoende. De praktijk zal je Spaans goed bijwerken.


Voor meer informatie klik je op de stage van je keuze.
Inschrijven is noodzakelijk maar èn gratis èn geheel vrijblijvend!


Sterrenstages:

Stages van Niveau!

Horeca, Toerisme, Event, Facility en meer!


www.sterrenstages.nl







Geen opmerkingen:

Een reactie posten