woensdag 21 mei 2014

Banquet Sales stage voor 4 sterren hotel in Loosdrecht

Bedrijfsprofiel:
Direct gelegen aan de Loosdrechtse Plassen
Op een unieke locatie, direct aan de Loosdrechtse Plassen, vind je het sfeervolle vier-sterren hotel Golden Tulip Loosdrecht. Een inspirerende omgeving voor iedere zakelijke bijeenkomst, maar ook een ideale uitvalsbasis voor diverse toeristische uitstapjes.
Branche Restaurant, Bar & Lounge 
In het hotel is ook het BRANCHE Restaurant, Bar & Lounge gesitueerd, alwaar men in een ongedwongen sfeer kan genieten van culinaire gerechten.


 
 

Stage omschrijving:
Voor onze afdeling Banquet Sales zijn wij op zoek naar een enthousiaste gastvrije Banquet Sales Stagiaire!
  • Als stagiair op de afdeling Banquet-Sales ben je o.a. verantwoordelijk voor:
    Voorlichten/informeren van contactpersonen over faciliteiten, voorzieningen, mogelijkheden (ook inzake recreatieve/sportieve activiteiten, arrangementen etc.), prijzen en tarieven, e.e.a. aan de hand van de banquet map en andere prijsgegevens.
  • Het maken en versturen van reserveringen per post en/of per mail op de dag van de aanvraag.
  • Behandelen van alle mogelijke wijzigingen in reeds bestaande opties, offertes en/of reserveringen.
  • Het maken van interne programma’s voor bijeenkomsten.
  • Bijhouden en signaleren van trends en ontwikkelingen op de vergader- en congresmarkt. Hierop in spelen in samenwerking met de Banquet Sales Medewerker.
  • Aftersales
  • Eventueel bijspringen in andere afdelingen.

Aanvang in overleg.

Voor meer informatie en jouw sollicitatie kijk je HIER verder.
Wij checken je CV en sturen hem daarna door naar het hotel. Zij gaan dan direct reageren.


www.sterrenstages.nl 

Met de kwalitatieve Nederlandse en buitenlandse stages zijn wij meer gespecialiseerd op Horeca-, Reis-, Recreatie-, Entertainment-, Event- en Facilitair gebied.
Dagelijks volgen er nieuwe interessante stages. En niet alleen ervaringsstages ook afstudeerplaatsen, managementstages en leerwerkstages zijn bij Sterrenstages vlot gevonden.
Studenten die op zoek gaan naar een kwaliteitsstage weten dat een stageplaats bij Sterrenstages prima en vlot te vinden is.

Voor bedrijven is het bijzonder aantrekkelijk om hier aan een goede stagiaire te komen. Dit middels het matchen op keywords als opleiding en/of ervaring.
Zoals gastvrijheid erg belangrijk is binnen de 4 branches geldt dit ook voor service bij Sterrenstages. Bereikbaarheid, dienstbaarheid, behulpzaamheid en persoonlijkheid zijn toegevoegde waarden bij Sterrenstages.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten