donderdag 22 mei 2014

ReceptieStage bij Texelcampings op het zonnige Texel

Bedrijfsprofiel:
De stage die je gaat beleven zul je op één van 3 recepties gaan doorbrengen.
De Stichting Texelcampings beheert op het prachtige eiland Texel een viertal campings waarvan twee campings één receptie delen.
De campings bevinden zich middenin of in de directe nabijheid van het Nationaal Park Duinen van Texel.
Sinds 1954 exploiteert Stichting Texelcampings toen nog onder de naam SSTT (stichting sociaal toerisme Texel) kampeerterreinen om vervolgens over te gaan in RST(recreatie stichting Texel) sinds november 2007 opereren zij onder de huidige naam en zijn één van de grootste logiesverstrekkers op het eiland.
De stichting wordt geleid door één directeur en iedere Bedrijfsleider is volledig verantwoordelijk voor zijn eigen camping. De recepties staan onder leiding van een hoofdreceptie die bij afwezigheid wordt waargenomen.
De stagiaires worden begeleidt door erkende praktijkbegeleiders, zo waarborgen wij de kwaliteit van de stage en natuurlijk daarmee ook de kwaliteit van onze dienstverlening naar onze gasten
De Stichting Texelcampings streeft er naar iedere gast een geweldige vakantie te bezorgen. 


  
 

Stage omschrijving:
Zon, zee & strand! Wie wil dat niet tijdens zijn stageperiode.
Een stageplaats in of nabij het Nationaal Park "Duinen van Texel". Met de gezelligheid van de wereldberoemde badplaats De Koog binnen handbereik.
Er wordt van jou veel verwacht, na een gedegen inwerkperiode van 3 tot 5 weken zul je zelfstandig aan de receptie van één van de Texelcampings gaan functioneren. Natuurlijk is er altijd een ervaren collega aanwezig om je bijstaan in de minder voorkomende gevallen.
De werkzaamheden die je zult gaan uitvoeren zijn onder andere het in- en uitchecken van onze gasten. Daarin is voor ons systeem Tibos een belangrijke plaats ingeruimd en daar zul je dan ook wegwijs in raken. Ook zullen onze gasten jou zien als vraagbaak en hopen op een passend antwoord of het nu om hun verblijf gaat of over toeristische informatie jij bent voor hen de aangewezen persoon. Problemen zijn er om opgelost te worden, ook daarin speel je een belangrijke rol en als je het zelf even niet weet is er dan ook altijd iemand om je bij te staan. Voorts zijn er natuurlijk altijd voorbereidende werkzaamheden zoals het klaar maken van reserveringen en het controleren hier van.
Naast eerder genoemde werkzaamheden zijn er nog diverse taken die je uit kunt gaan voeren maar daar komen we op terug in een eventueel persoonlijkgesprek.
Wij houden rekening met jouw opleiding en opdrachten welke verbonden kunnen zijn aan jou stage.
Onze stageplaatsen zijn zeer geschikt voor Niveau 3 en 4 alsmede operationale stage voor HBO studenten.

Voor meer informatie verwijzen wij jou graag naar HIER




 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten