zaterdag 21 april 2012

Stage Front Office in een **** Hotel in Brussel


Company Profile:

Ons hotel staat midden in het centrum van Brussel, een inspirerende stad met veel bezienswaardigheden en waar gedurende het hele jaar evenementen worden georganiseerd.
Zowel de Grote Markt als het Centraal Station zijn op loopafstand van het hotel. Op de Grote Markt staan het 15e eeuws stadhuis en verschillende gildehuizen. Het is omringd door vele smalle, autentieke straatjes, waar in verschillende winkels het bekende chocolade en bier van Brussel worden verkocht. Ook bevinden zich daar de typische Belgische restaurants en cafés.
Het oudste winkelcentrum in Europa, Saint Hubertus Gallery, met zijn geweldige lichtkoepel, heeft winkels met pre-neoklassieke voorgevels. Als u over de gallerij loopt, vindt u vele winkeltjes, boekwinkels, bonthandelaren en Design winkels die net onder de torentjes van de St. Michel & St Gudule Cathedraal eindigen. Deze Cathedraal is een van de beroemdheden van de Brabanste Gothic stijl.
Daarnaast zijn het Belgisch Centrum van het Beeldverhaal, het Biermuseum, het Chocolademuseum en Manneke Pis (de bekende kleine jongen met 365 verschillende kostuums) dichtbij het hotel gelegen.
Jouw Stageplaats:
Objectives
  • Ensuring customers satisfaction and smooth Reception operations by providing high standard front desk services.
  • Providing efficient, prompt, courteous, trouble-free and proactive service to customers and colleagues, hence maximizing guest satisfaction.
  • Performing all tasks according to departmental guidelines, the departmental business plan and the Radisson BLU corporate guidelines and service concepts.
  • Ensuring all activities are performed in ways that are consistent with the Responsible Business principles of operation. 
Voor meer informatie over deze stageplaats, klik HIER

Ook kunnen wij op zoek gaan naar die ene specifieke stage plaats voor jou! 
Wij noemen dit: 

Specific Search By Sterrenstages

Op basis van jouw wensen zoals opleiding, soort stageplaats, periode, waar, branche gaan wij op zoek naar die ene stage plaats voor jou! 
Interesse? KLIK HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten